Bulik20_zwart
Bulik20_zwart

Bulik 2.0, dat is bijna 6000 m² fun met een hoek af. Elke dag halen wij ons amusement uit keihard werken in onze eigen schrijnwerkerij, drukkerij, lakkerij, metaalafdeling en eventruimte... CREATIEF bezig zijn dat is onze passie. Jarenlange ERVARING in de wereld van beurzen, events en productpresentatie, bezorgt Bulik 2.0 een stevige basis om, post-corona, aan de slag te gaan in de sector van POS-materialen, productontwikkeling en bedrijfsevents. Dit alles gaat bij ons gepaard met een stevige ROCK 'N ROLL ATTITUDE en ZERO BULLSHIT!

POS-Materialen

POS-materialen zijn marketingmaterialen die uw product of dienst met impact in het daglicht stellen. Zo maken wij voor drankenproducenten bijvoorbeeld rekjes of bakjes om dranken te presenteren in winkels of op beurzen. Evengoed maken we presentatienisjes voor high-end producten zoals luxeborstels, handgemaakte messen, of eender welk soort product of dienst.

Onze focus: kleinere oplages, high-end afwerking, creativiteit en kwaliteit.

Inhouse beschikken wij over de nodige printers en drukpersen, alsook frees- en snijmachines. Door de combinatie van ervaring en topmachines is alles mogelijk. Beprinte panelen en producten met uw logo of tafels en rekjes op maat, gepersonaliseerd, op kleur... Materialen op kleur, op maat en met eigen logo, zorgen voor een betere klantenbinding. Uw product wordt eveneens meer, beter en langer geïntegreerd bij uw afnemers. Niks dan voordelen!
 

POS-materialen creëren IMPACT en zetten uw product of dienst CREATIEF in de kijker. High-end producten en diensten verdienen een high-end KWALITATIEVE afwerking.

Wenst u zelf ook meer IMPACT voor uw product of dienst? Gaat u binnenkort naar een beurs, of wenst u een product creatief in de kijker te zetten? Contacteer ons snel!

Zit u al jaren met een idee? Heeft u een nieuw product en nood aan technische KNOWHOW en uitwerking? Neem dan contact. We beloven niet de waarheid in pacht te hebben, maar vaak kunnen we u verder helpen met onze kennis van techniek, prototyping en marketing... 

Product Design

Uw vraag wordt nooit zomaar klakkeloos uitgevoerd, telkens denken we mee om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen. Onze jarenlange ERVARING als standenbouwers zorgt voor een erg uitgebreide en TECHNISCHE KENNIS. Een zeldzame combinatie van TECHNIEK en MARKETING. 

Onze KENNIS en ERVARING, samen met ons uitgebreid machinepark helpen u een zo slim mogelijk product te ontwikkelen.

Kom bij ons te rade voor het uitwerken van PROTOTYPES, unieke stukken, nieuwe ideeën of producten. We helpen meedenken van begin tot einde. Bovendien kunnen we in een latere fase ook alle marketing -en presentatie rond jouw nieuwe idee/product helpen uitwerken. Van naam, tot huisstijl tot alle nodige POS-materialen.

Zit u al jaren met een idee? Heeft u een nieuw product en nood aan technische KNOWHOW en uitwerking? Neem dan contact. We beloven niet de waarheid in pacht te hebben, maar vaak kunnen we u verder helpen met onze kennis van techniek, prototyping en marketing... 

Onze vroegere ontwerplocatie wordt momenteel omgedoopt tot een nieuwe polyvalente locatie. Afhankelijk van "het moment" schakelen wij van showroom naar workshop, seizoensverkoop of presentatie- en netwerkruimte. In onze authentieke vlasloods: “the flax” zullen wij op tijd en stond een nevenactiviteit organiseren, aanleunend bij wat we dagdagelijks doen. Geheel op "Bulikiaanse" wijze...

"The Flax" is onze authentieke vlasloods vol tijdelijke creativiteit.

De ruimte kan niet verhuurd worden en wordt louter door Bulik zelf aangewend. De bestemming, vergunningen en ruimtelijke uitvoering van ons gebouw laten dit niet toe.

 

Natuurlijk kunnen wij wel op andere locaties B2B-events organiseren... We hebben tal van verhuurmaterialen, decor en meubilair waarmee we het zelf kunnen inrichten. Ook dit valt onder ons divisie "The Flax".

Heeft u een idee voor ons? Contacteer ons en wie weet kunnen we hiermee aan de slag!